IGRA FLEXI – ŽIVOTINJE I VELIČINE

Šifra artikla: 98-343022

FLEXIGAME su inovativne edukativne igre za razvoj kognitivno-fleksibilnog mišljenja te smanjenja utjecaja inhibicije prilikom učenja. Uz pomoć ove igre djeca treniraju mozak učeći ga da se odupire refleksivnim mislima koje često dovode do pogrešaka. Igre su jednostavne i nadahnute nedavnim neuroznanstvenim istraživanjima o funkcioniranju mozga male djece. Osnovno načelo je razviti kontrolu dječje inhibicije uz pomoć igara koje uvode refleksivne misli. Uz aktivnosti koje se provode u ovoj igri djeca se uče oduprijeti automatskom i brzom zaključivanju kako bi uz logičko rasuđivanje pronašli ispravno rješenje.

Ova igra se sastoji od uparivanja životinja uz naglasak na veličinu: malo ili veliko. Samo treba paziti jer životinja nije prikazana u svojoj istinskoj veličini. U ovoj igri je naglasak na to da treba ignorirati sliku te razmišljati o stvarnoj veličini životinje te na osnovu nje pronaći pravu veličinu žetona te ga ispravno rasporediti na karticu nakon čega djeca okreću karticu aktivnosti kako bi provjerili odgovore.
Igra sadrži 28 dvostranih kartica aktivnosti, 20 kartica sa fotografijama životinja, 24 većih i 24 manjih žetona i 2 plastične kutijice za kartice i žetončiće.
Dob: 3+
Nathan education

ostali proizvodi iz kategorije